Contact

Razvan Popa – psiholog

https://atlas.app/ro/a/Razvan.Popa

razvanfpse@gmail.com

Psihologia pentru mine a fost la început dorința arzătoare a unui copil fascinat de complexitatea minții noastre și de cât de mult un gând, comportament sau o simplă emoție ne poate influența viața .
A continuat cu o explorare, o călătorie peste ani prin viața, provocatoare, cu momente intense cu satisfacții dar și momente de cumpană, drum pentru care simt o uriașă recunoștință.
În prezent regăsesc în mine atât dorința, experiența acumulată pe parcurs pe de o parte cât și educația formală necesară pe partea cealaltă. Practica pe care am facut-o in cadrul spitalului Obregia a cristalizat dorința de a profesa ca psihoterapeut. In plan personal practic escalada și alpinismul și consider că îmbinarea lor cu psihologia este una care depășește planul metaforic.
Sunt Popa Răzvan, psiholog clinican practicant, masterand al Universității Bucuresti cu specializarea Psihotraumatologie și asistare psihologică , cu formare în analiză tranzacțională pregătit să vă fiu alaturi în călătoria voastră cu tot ceea ce vom descoperi împreuna pe parcursul ei.

%d bloggers like this: