Blog

De ce mă cațăr……

O fac pentru că în timpul petrecut acolo simt că îmi aparțin, mă simt al meu, mă simt pe mine, îmi pot acorda în câteva clipe mai multă atenție decât o pot face într-o zi întreagă. O fac pentru că sunt sincer cu mine în totalitate, altfel nu pot să rămân pe perete. O fac pentru echilibrul interior, pentru momentul când vocile părinților, bunicilor, educatorilor și ale oricăror alte figuri de atașament amuțesc și tot ceea ce mai aud este respirația mea fermă și calmă și tot ceea ce simt este cum mă liniștesc, cum acel perete rece mă calmează și cum agitația dispare.

O fac pentru că de fiecare dată învăț ceva nou, o mișcare, o priză ținută mai bine, o cădere care îmi atenuează frica de cele ce vor urma, senzația de la final când plin de endorfine fiind nu îți e frică că mâine vei fi in sevraj….

O fac pentru că mă ajuta sa mă reglez și pentru că îmi dă încredere în mine și în mâine. Este locul meu secret de unde mă încarc și unde mă pot arăta așa cum sunt fără să îmi pun problema de acceptare sau de condiționare.

O fac pentru că mă ajuta să îmi domin anxietatea in viața de zi cu zi și pentru că sentimentul de a fi în locuri în care vulturii se odihnesc este unul pe care simt să îl explorez.

O fac pentru bucuria pe care o simt din simplitatea și în același timp complexitatea unui click al carabei…

O fac pentru că mă ajută să am încredere în oameni și atunci simt că și ei au încredere in mine

O fac pentru că simt că îmi aparține viața pe care o trăiesc și simt că îmi aparține viața pe care o trăiesc atunci când o fac…….


Follow My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.

%d bloggers like this: